Läckt bild visar hur menyn för att stänga av kommer se ut i Android 11

Det var egentligen tänkt att Google skulle hållit ett event nu på tisdag. Men med tanke på allt som händer i USA för tillfället så har Google valt att skjuta upp det här eventet till ett ännu okänt datum.

Nu ser det däremot ut som att det börjat läcka ut saker och ting kring Android 11 – sökjättens kommande version av Android. Vi ser att Google har omdesignat menyn där man trycker för att stänga av enheten i vanliga fall med flera nya finesser. Det ser till exempel ut som att du kommer kunna styra din smarta belysning direkt från den här menyn, i alla fall på Google Pixel.

Utöver detta ser det även ut som att du kommer kunna komma åt Google Pay på ett mycket snabbt och smidigt sätt. Detta kommer troligtvis introduceras på Googles kommande event.

%d bloggare gillar detta: