Kategorier
ASUS

ASUS teamar ihop sig med Unity – III kommer bli ett riktigt monster!

Det ser ut som att ASUS kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp nya ROG Phone III. Nu ser det ut som att den här enheten tillkännagivits av ASUS.

Det ser ut som att enheten kommer få den bästa prestandan som går att få tag på i en smartphone idag. Men utöver detta ser det ut som att ASUS teamat ihop sig med Unity för att kunna erbjuda den bästa upplevelsen när det kommer till spel i mobilen framöver. Det kommer bli mycket spännande att se vart detta kommer leda!

Via pressmeddelande

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.