Kategorier
Moto

Motorola Razr 2 sägs få större yttre och inre display

Det ser ut som att Moto kom er hålla ett event i september det här året. Det går i alla fall rykten om att så kommer bli fallet. Men vad kommer tillverkaren visa upp på det här eventet?

Det ryktas om att tillverkaren kommer visa upp nästa Razr på det här eventet. Nu har det inkommit uppgifter om att den här kommande modellen kommer få en lika stor skärm som Samsung Galaxy Z Flip på 6,7 tum och dessutom ser det ut som att modellen kommer få en större yttre display jämfört med hur det varit tidigare.

Det kommer bli mycket intressant att se!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.