OnePlus

OnePlus 8 Pro kommer börja säljas i Indien utan färg kameran

Jag skrev för en tid sedan om att OnePlus 8 Pro har en kamera på baksidan som kan se igenom olika tunna föremål. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här modellen.

Det framkommer att OnePlus kommer lansera 8 Pro utan en färgkamera (alltså med den utan funktionen) i Indien. Det ser ut som att den här enheten alltså ännu inte har lanserats i Indien men att den kommer presenteras inom kort.

Nu kan läsa mer om nyheten här.

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.