Kategorier
Google

Google appen ser ut att krascha efter den senaste betan

Det ser ut som att Google nyligen börjat skicka ut en ny beta av sin Google-app. Men det ser ut som att allt inte är som det ska i och med den här versionen av appen.

Det ser nämligen ut som att den senaste betan av den här appen kraschar när man kollar in Google Discover. Det här ser som sagt inte rätt ut och jag hoppas verkligen att Google kommer fixa den här buggen inom kort, vilket jag såklart även misstänker att man kommer göra.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.