Kategorier
Samsung

Det här hoppas jag om Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Det har under den senaste tiden varit mycket snack om Samsung Galaxy Note 20 och Note 20+. Men det har även framkommit att Samsung kan komma att släppa en Note 20 Ultra som förhoppningsvis kommer erbjuda extra allt och lite till.

Det man har hört hittils är att Samsung Galaxy Note 20+ kommer få ett 4500 mAh-batteri, något som känns lite snålt tilltaget med tanke på att enheten troligen kommer få riktigt hög upplösning samt hög uppdateringsfrekvens.

Så det främsta jag hoppas på när det kommer till Samsung Galaxy Note 20 Ultra är att Samsung ska ha satt i ett riktigt biffigt batteri. Det får gärna vara på 5000 mAh eller ännu större! 😎

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.