Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Note 20: hoppas den får bättre grepp på baksidan

Det ut som att Samsung kan komma att hålla ett event den 5 augusti det här året där tillverkaren kan visa upp nya Galaxy Note 20- serien. Men det är en sak jag verkligen hoppas på när det kommer till Galaxy Note 20.

Samsungs mobiler har under en längre tid haft smartphones som varit mycket hala att hålla i. Detta är något jag hoppas att Samsung kommer fixa i och med Note 20 och jag hoppas verkligen att Samsung kommer addera en yta på baksidan för bättre grepp. Det kommer bli mycket spännande att se hur det kommer bli med den saken!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.