Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Watch 3 ser ut att få en medelstor variant

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer viss upp nya Galaxy Watch 3. Nu har det inkommit nya uppgifter om hur den här modellen kommer bli!

Det ser ut som att Samsung planerar att släppa åtminstoende en version av den här klockan som kommer få en storlek på 41mm. Det innebär att den här modellen kommer bli ”ganska stor” men att den här modellen inte kommer bli lika stor som exempelvis Galaxy Watch Active 2.

Jag misstänker att Samsung även kommer släppa en större variant av Watch 3. Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.