Kategorier
Nyhet Samsung

Verizon i USA säljer Samsung Galaxy S20 utan stöd för MicroSD kort

Verizon har precis som så många andra operatörer i världen Samsung Galaxy S20 i sitt sortiment. Men det ser ut som att Verizon i USA tagit en liten annan väg.

Det ser nämligen ut som att en Samsung Galaxy S20 vid namn Galaxy S20 ”5G UW” men det ser ut som att den här modellen bland annat inte har plats för något SD-kort, något som känns mycket märkligt om ni frågar mig. Dessutom ser det ut som att den här modellen har 8 GB RAM när alla andra har 12 GB som säljs i USA, mycket märkligt.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.