Kategorier
Nyhet Samsung

Samsung Galaxy S30: hoppas den får ännu plattare skärm

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren förhoppningsvis kommer visa upp en uppföljare till årets Galaxy S20-serie. Men det är en sak jag verkligen hoppas att Samsung kommer fixa i och med Galaxy S20-serien.

Trots att Samsung dragit ner på edgen en hel del på Galaxy S20 Ultra (som jag har) så kommer jag åt displayen av misstag betydligt flera gånger än vad jag till exempel gör på Samsung Galaxy Note 10+.

Jag hoppas med detta sagt att Samsung kommer sluta helt och hållet med Edge på sina modeller. Visst, det är estetiskt tilltalande, men där slutar också det roliga enligt mig.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.