Kategorier
Samsung

Supportsida för Samsung Galaxy Watch 3 dyker upp

Jag har till och från skrivit om att Samsung har en ny smartwatch på ingång vid namn Watch 3. Nu ser det ut som att en supportsida för den här klockan dykt upp på webben.

Detta indikerar att Samsung kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp den här nya klockan. Det vi vet hittils om den är att den kommer heta Watch 3 och att den kommer i en 41mm- variant men vi vet inte vilka specifikationer den här klockan kommer få. Det kommer därför bli mycket intressant att se vilka sådana den kommer få.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.