Kategorier
OnePlus

Den 10 juli: kan det vara dags för OnePlus Z då?

Det har under en längre tid ryktats om att OnePlus kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus Z. Men när kommer OnePlus egentligen visa upp den här enheten för världen?

Jag har bland annat skrivit att 14 juli kunde vara ett möjligt datum. Nu har det däremot inkommit uppgifter om att så inte är fallet utan att OnePlus istället kommer hålla ett event den 10 juli där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus Z.

Det påstås att modellen kommer bli tillgänglig på många marknader men att den kommer introduceras i Indien där billigare smartphones idag är mycket populärt.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.