Kategorier
Samsung

Samsung råkar bekräfta Galaxy Bean

Ja, dem var på tapeten ett bra tag under en period för några veckor sedan. Nu hqr de kommit upp på tapeten igen då Samsung råkat bekräfta att dessa existerar att hörlurarna kommer få en bönformad form.

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event inom en mycket snar framtid där till tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy produkter. Nu har det inkommit nya uppgifter om Galaxy Bean.

Dessutom har det spekulerats om att dessa kommer få en Open Ear design. Jag känner mig mycket skeptisk till hur detta kommer fungera med en open ear design om detta stämmer.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.