Kategorier
Apple

Apple iPhone 12: nya uppgifter – alla modeller börjar tillverkas nästa månad, presenteras i september

Jag skrev för en tid sedan om att det hade inkommit uppgifter gällande att Apple skulle visa upp iPhone 12-serien i november det här året på grund av Coronaviruset. Nu har det däremot inkommit uppgifter om att så inte alls (kanske) kommer bli fallet.

Nu har det nämligen inkommit nya uppgifter om att Apple kan komma att börja masstillverka nya iPhones från och med nästa månad (juli) och att dessa kommer visas upp i september som alla år tidigare.

Det är svårt att veta vad som stämmer och inte stämmer. Det är helt enkelt enklast att avvakta och se vad som händer.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.