Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy M51 läcker ut i benchmark

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event inom sinom tid där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy M51. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här modellen.

Det ser som sagt ut som att Samsung kommer visa upp nya Galaxy A51 och att den här modellen kommer få Snapdragon 675 tillsammans med 8 GB RAM och Android 10 från start. Det åretstår att se när den här modellen kommer visas upp men förhoppningsvis blir det inom kort.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.