Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Note 20 kan släppas på butikshyllan 20 augusti

Det sägs att Samsung kommer hålla ett event den 5 augusti det här året där tillverkaren kan visa upp nya Galaxy Note 20-serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om när den här modellen kan komma att släppas på marknaden.

Det ser som sagt ut som att Samsung kommer hålla ett event den 5 augusti men det ser även ut som att Samsung kan komma att släpps Note 20-serien den 20 augusti det här året. Det åretstår däremot att se hur det kommer bli med den saken.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.