Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Note 20+: kommer det vara nödvändigt med en platt skärm om den kommer få samma formfaktor som sin föregångare?

I augusti det här året kommer Samsung troligtvis hålla ett event där till tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy Note 20-serien. Men det sägs bland annat att denna kommer få en platt skärm.

Men vad skulle detta innebära för Galaxy Note 20-serien? Jag är rädd att dessa modeller kommer se betydligt tråkigare ut jämfört med sina föregångare rent estetiskt och dessutom kommer jag personligen inte åt edgen hela tiden på samma sätt som jag till exempel gör med Galaxy S20 Ultra.

Så för att summera så är jag tveksam till en platt skärm i Note 20-serien.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.