Kategorier
Google Pixel

Google Pixel 4a: kommer den med Android 11 från start?

Under dagen visade Google upp den fullständiga versionen av Android 11 som just nu bara finns att testa på företagets egna Pixels. Men Google har indikerat att den här betan kommer bli tillgänglig på flera smartphones inom snar framtid.

Det sägs att Google kommer hålla ett event i mitten av juli, alltså nästa månad där det kan hända att tillverkaren kommer visa upp den nya modellen Pixel 4a. Men kommer det här bli den första modellen på marknaden som kommer med den stabila versionen av Android 11?

Jag tror inte att så kommer bli fallet men man kan ju alltid hoppas. Jag tror därmed att Pixel 4a kommer med Android 10 från start.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.