Kategorier
Samsung

Uppgifter om att uppföljaren till Samsung Galaxy S20 inte kommer få displayer från BOE

Samsung har sedan en tid tillbaka testat displayer från kinesiska BOE. Detta då det ser ut som att Samsung möjligtvis tänkt att köra med BOE när det kommer till paneler i framtiden.

Nu har det däremot inkommit uppgifter från Ice Universe på Twitter som meddelar att Samsung testat panelerna från BOE men att de inte höll tillräckligt hög standard och att Samsung såldes troligtvis kommer utrusta uppföljarna till Galaxy S20- modellerna fortsatt med sina egna paneler.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.