Kategorier
Samsung

Hello, Samsung Galaxy Fold II?

Den 5 augusti kommer Samsung med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya Galaxy Fold II. Nu har det inkommit en bild som kan visa hur den här kommande modellen från Samsung kan komma att se ut.

Vi ser att modellen troligtvis kommer få mycket större skärmyta på framsidan jämfört med Samsung Galaxy Fold och dessutom ser vi en extra kamera på baksidan. Det innebär att Samsung Galaxy Fold II kan komma att få totalt fyra kameror på baksidan.

Det kommer minst sagt bli intressant att se om Samsung Galaxy Fold II kommer se ut så här! Observera att modellen på bilden är ett koncept.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.