Kategorier
Samsung

Samsung om Galaxy Z Flip: ”använd ej skärmskydd”

Samsung Galaxy Fold blev en rejäl snackis när Samsung släppte modellen och många tech geeks trodde att Samsung hade monterat dit ett skärmskydd och när de rev bort skyddet så slutade hela mobilen fungera. Ja, det var minst sagt en historia kan man säga.

I och med detta rekommenderade Samsung inte att man skulle klistra dit ett eget skärmskydd på den här modellen då den hade en skärm som var gjord i plast. Föga förvånande har Samsung nu gått ut och sagt samma sak när det kommer till Galaxy Z Flip – att man inte ska klistra på något eget skärmskydd på Galaxy Z Flip.

Faktum är ju att modellen har en skärm i glas, ett glas som däremot sitter under plast.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.