Kategorier
Apple

Apple kan släppa Magic Keyboard till flera enheter

Apples senaste tangentbord finns som det ser ut just nu bara tillgängligt för företagets senaste iPad Pro- modeller. Nu har det däremot inkommit uppgifter om att Apple kan komma att släppa det här tangentbordet till flera iPads i framtiden.

Mer specifikt ser det ut som att Apple kan släppa ett nytt Magic Keyboard som kommer passa till företagets kommande iPad Air. Det skulle i sådana fall troligtvis betyda att Apple skulle visa upp det här tangentbordet i samband med att man visar upp en ny iPad Air. Det kommer bli mycket spännande att se hur det kommer bli med den saken!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.