Kategorier
Huawei

Huawei planerar att släppa Mate 40 Pro under kvartal fyra det här året enligt rykte

Huawei kommer troligtvis hålla ett event under det fjärde kvartalet det här året där tillverkaren troligtvis kommer visa upp den nya Mate 40-serien. Detta menar en källa.

Samtidigt framkommer det att källan påstår att Huawei kommer ha som mål att sälja 8 miljoner Mate 40 Pro innan årets slut. Det innebär troligtvis att Huawei kommer räkna med att folket i Kina kommer vara som galna i den här serien.

Jag misstänker att den inte kommer med Google Play Services och därför inte kommer sälja speciellt bra utanför Huaweis hemland Kina.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.