Kategorier
Google Pixel

Kommer Google Pixel 4a både få Face Unlock och fingeravtryck?

I juli det här året sägs det att Google kommer hålla ett event där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya Google Pixel 4a. Men hur kommer den här enheten från Google bli?

Jag hoppas och tror att Googles kommande Pixel 4a både kommer få Face Unlock men också en fingeravtrycksläsare. De bilder som har läckt ut och skapats på Google Pixel 4a visar ju att modellen kommer få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan.

Det kommer minst sagt bli spännande att se vad den här modellen kommer erbjuda.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.