Kategorier
Nyhet OnePlus

OnePlus 7T och 7T Pro får ny Open Beta- update

Det ser ut som att OnePlus under dagen börjat skicka ut en ny Open Beta till modellerna 7T och 7T Pro. Den här uppdateringen adderar till exempel en dedikerad ikon för att slå av eller på det mörka läget som är inbyggt i systemet.

Utöver detta ser det även ut som att den här betan innehåller ett dedikerat One Handed mode, något som, precis som det låter, ska göra det enklare att behandla enheterna och dess navigering i gränssnittet. Det ser däremot ut som att den här funktionen inte fungerar för vissa personer, men jag misstänker att det beror på att det kallas för BETA.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.