Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Tab S7 fastnar på bild tillsammans med video

Det ryktas om att Samsung kommer hålla ett event i juli det här året där tillverkaren troligtvis kommer visa upp en eller flera nya surfplattor. Det ryktas nämligen om att Samsung kommer visa upp en Tab S7 och en Tab S7+.

Nu ser det ut som att vanliga Samsung Galaxy Tab S7 läckt ut. Vi ser att den här modellen kommer bli tillgänglig i någon blå kulör och att den kommer få två kameror på baksidan. Utöver det är den otroligt lik sin föregångare när det kommer till framsidan.

Jag misstänker att Tab S7 kommer få fingeravtrycksläsaren placerad under displayen med tanke på att föregångaren Tab S6 fått detta.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.