Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Note 20+ visar sig troligtvis på nytt

Den 5 augusti det här året sägs det att Samsung kommer hålla ett event där tillverkaren kan visa upp den nya Galaxy Note 20-serien. Nu ser det ut som att Note 20+ läckt ut på ny bild.

Vi ser att den här enheten kommer få fyra kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt och dessutom ser det ut som att modellen kommer få en platt skärm, vilket är den största nyheten om man kollar in utsidan.

Det kommer minst sagt bli intressant att se om hela Note 20-serien kommer erbjuda en platt skärm.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.