Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Tab S7 och S7+ sägs få 120Hz!

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event i augusti det här året där tillverkaren troligtvis inte enbart kommer visa upp nya smartphones utan även lite annat smått och gott så som Galaxy Tab S7 och S7+.

Nu har det inkommit nya uppgifter om att dessa plattor troligtvis kommer vara utrustade med displayer som kommer få en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Förhoppningsvis innebär detta att Apple för första gången (i min mening) kan få en ärlig chans att verkligen bevisa att man är ”bäst” på tablets.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.