Kategorier
Samsung

Endast Samsung Galaxy Note 20 Ultra sägs påminna om föregångarna

Som jag redan skrivit ett antal gånger ser det ut som att Samsung kommer hålla ett event i början av augusti det här året där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy Note 20-serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här serien.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så ser det ut som att Galaxy Note 20 och Note 20+ inte kommer se ut som Note 10. Nu har det däremot inkommit uppgifter om att Samsung Galaxy Note 20 Ultra kommer påminna en hel del om Note 10 när det kommer till designen – spännande!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.