Kategorier
OnePlus

OnePlus kan ha avslöjat 65W Warp Charge I betan av Android 11

Det händer mycket kring betan av Android 11 när det kommer till OnrPlus. Här om dagen framkom det till exempel att OnePlus troligen kommer släppa ett par helt trådlösa hörlurar framöver.

Nu ser det ut som att det framkommit en ny sak av den här betan, nämligen att OnePlus kommande smartphones kan komma att skeppas med 65W-laddare i lådan. Det innebär att OnePlus kan dubbla laddhastigheten i kommande smartphones, något som skulle vara minst sagt sjukt.

Det kommer bli mycket intressant att se om OnePlus 8T Pro kommer få stöd för 65W-laddning.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.