Kategorier
Apple

Kommer Apple visa upp en 5,5 tums iPhone med kameran gömd under displayen?

Apple har ännu inte visat upp årets iPhones när det nu börjat spekuleras om vad företagets kommande iPhones för nästa år kan komma att erbjuda.

Nu har det inkommit uppgifter (via videon nedan) att Apple kan komma att släppa en iPhone med en skärmstorlek på 5,5 tum som kommer få skärm över hela framsidan och den främre kameran gömd under displayen.

Utöver detta sägs det att den här modellen kommer få USB Type C.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.