Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Tab S7+ läcker ut via rendering

För några dagar sedan läckte Samsung Galaxy Tab S7 ut via renderingar. Nu ser det ut som att Samsung Galaxy Tab S7+, storebrodern till nyligen nämnda Tab S7, läckt ut på bild.

Vi ser på bilden ovan att Samsung Galaxy Tab S7+ kommer få samma design som Tab S7 ”i större kropp”. Vi ser att modellen kommer få dubbla kameror på baksidan och att modellen kommer få en mycket fyrkantig form.

Det ser ut som att den här modellen kommer få en 12,4 tumsskärm med 120Hz tillsammans med Snapdragon 865 under huven.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.