Kategorier
Samsung

Samsung visar upp Galaxy S20+ BTS Edition

Ryktena visade sig stämma då Samsung under natten tillkännagivit Galaxy S20+ BTS Edition. Vad är det som är unikt med den här modellen?

För att svara på frågan så ser det ut som att ingenting är unikt med enheten när det kommer till specifikationerna utan det ser enbart ut som att Samsung flashat till utsidan med en ny look samt att man installerat nya teman. Utöver detta erbjuder modellen inte någonting nytt från vanliga Galaxy S20+.

Mobilen kommer bland annat finnas att tillgå i USA inledningsvis. Pris är ännu okänt.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.