Kategorier
Facebook

Snart kommer du kunna skicka över betalningar i WhatsApp

WhatsApp har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till sin app med en funktion som många kommer gilla. Däremot ser det endast ut som att den här uppdateringen skickats ut i Brasilien.

Den senaste funktionen innebär alltså att folk kommer kunna skicka betalningar till varandra. Som det ser ut just nu har Facebook endast börjat skicka ut den här finessen till WhatsApp i Brasilien mtn förhoppningsvis kommer flera länder få tillgång till den här funktionen inom kort.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.