Kategorier
Facebook

WhatsApp kan snart låta dig filtrera via datum

Facebook håller just nu på att testa en ny funktion till WhatsApp som jag tror att många verkligen kommer gilla när den väl släpps i skarp version.

Den senaste funktionen när det kommer till WhatsApp är en sådan som kommer låta dig välja vilket datum du vill kolla in en konversation via.

Säg exempelvis att du vet att du haft en viktig konversation vid ett visar datum, så kommer denna funktion vara oerhört smidig. Som det ser ut just nu håller Facebook pä att testa denna men förhoppningsvis släpps den i skarp upplaga inom kort.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.