Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Note 20: displayen kommer få specellt namn

Den 5 augusti kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy Note 20-serien. Nu har det framkommit nya uppgifter om den här serien.

Det ser ut som att modellerna som sagt kommer få 120Hz displayer när det kommer till uppdateringsfrekvensen. Nu har det framkommit att den här 120Hz-tekniken troligtvis kommer kallas för ”HOP” från Samsungs håll. Det kommer bli mycket spännande att se vad Samsung Galaxy Nour 20 kommer erbjuda!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.