Kategorier
Huawei

Huawei P40 Pro+ kommer till Sverige den här sommaren, kostar modiga 13 990 kronor

Huawei Sverige har under gårdagen meddelat att företaget kommer börja sälja det senaste flaggskeppet P40 Pro+ i Sverige. Men hur mycket kommer den kosta?

Det ser ut som att Huawei kommer ta 13 990 kronor för modellen. Vad jag har hört ska modellen ha exremt bra hårdvara men det kan bli mjukvaran som kan bli fallet i och med att modellen inte har tillgång till Google Play Services.

Det anges inget specifikt datum när Huawei kommer släppa den här modellen i Sverige men förhoppningsvis blir det i början av sommaren.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.