Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Note 20 Ultra kan försenas

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event i början av augusti det här året där tillverkaren med största sannolikhet kommer visa upp nya Galaxy Note 20-serien.

Nu har det däremot inkommit uppgifter om att Samsung kan komma att försena den tänkta realisen av Note 20 Ultra. Det innebär att Samsung troligtvis kommer visa upp den som väntat men att den kommer släppas på marknaden lite senare än väntat. Uppgiften bör tas med en nypa salt.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.