Kategorier
Google

Google Assistent kommer få en grym funktion inom kort

Det ser ut som att Google kommer börja skicka ut en ny funktion till Google Assistent inom en mycket snar framtid. Men vad är det här för funktion? Ta reda på det genom att fortsätta läsa.

Den senaste funktionen som är på väg ut till Google Assistent kommer innebära att du kommer kunna pausa en podcast med din röst men att din enhet kommer komma ihåg vart du pausade podcasten. Det här känns helt klart som en spännande och bra funktion om jag säger så.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.