Kategorier
Google

Google Stadia ser ut att hålla sitt nästa event 14 juli

Det har nyligen inkommit uppgifter om att Google kommer hålla ett event den 14 juli det här året, vilket är nästa månad, där tillverkaren kommer visa upp nyheter kring Stadia.

Det är i nuläget oklart vad Google kommer prata om samt visa upp på det här eventet men det lär kanske vara en del nya spel till Google Stadia samt förhoppningsvis också hur Google ska utveckla Stadia för att det ska bli en ännu bättre tjänst.

Det kommer helt klart bli spännande att se vad Google kommer ha att prata om på det här eventet.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.