Kategorier
Apple

Kommer Apple döpa om iOS till iPhone OS?

Apple har övergivit iOS för iPads för att istället köra på något som företaget kallar för iPad OS. Nu har det inkommit nya uppgifter om iOS och dess framtid från John Prosser.

Ett minst sagt kryptiskt meddelande har lämnats på nämndas Prosser Twitter- profil med två ord: ”iPhone OS”. Det vore ju logiskt om Apple kommer döpa om sitt gränssnitt som idag heter iOS till iPhone OS i och med att iPad OS existerar. Det råder dock olika meningar om det här stämmer eller inte, något vi förhoppningsvis kommer få reda på inom de kommande månaderna!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.