Kategorier
Google

Google testar ytterligare AR-funktion för Maps

Google håller just nu på att testa en ny funktion för Maps som har med AR-funktionen som sökjätten lanserade för en tid sedan att göra.

Den senaste finessen i Google Maps innebära att du inte bara kommer kunna navigera runt i världen som är möjligt idag utan framöver ser det även ut som att det kommer bli möjligt att utforska olika platser i AR genom att du kommer få upp små faktarutor på vad det är du faktiskt ser.

Det kommer bli oerhört spännande att se när företaget kommer släppa den här funktionen. Jag är på: mer AR till folket!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.