Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Note 20 kommer mycket riktigt få nya funktioner för S-PEN

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event i augusti det här året där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy Note 20- serien. Nu har det framkommit att Note 20- serien kommer få nya funktioner i S-Pen som vi aldrig sett i en Galaxy Note- smartphone tidigare.

Det är inte direkt förvånande att Samsung kommer utveckla S-PEN i Galaxy Note 20- serien vidare eftersom Samsung alla tidigare år utvecklat vidare S-PEN i sina nya Note- modeller. Vad Note 20- serien kommer få för nya funktioner för S-PEN återstår däremot att se!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.