Kategorier
Apple

Apple introducerar iOS 14 (uppdateras löpande)

Apple har under kvällen introducerat nästa stora version av iOS, version 14. Vad innehåller den här versionen av iOS för något nytt? Är det något nytt och revolutionerande?

Det framkommer att Apple tagit och ”snott” en hel del funktioner från iPad OS till iOS 14 så som att du nu kan köra två appar sida- vid- sida på skärmen. Utöver detta ser det ut som att Apple bland annat gjort widgets ”mer levande” samt att man skapat en funktion som gör att du kan hitta appar enklare genom en slags ”lista” samt att dessa samlas i ett ”bibliotek”.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.