Kategorier
Huawei

Huawei tar patent på lustig smartphonedesign

Nu för tiden är det väldigt ofta jag hör att designen för smartphones ser lika ut. Det stämmer för det mesta kan jag hålla med om med undantag för de vikbara mobilerna som börjat dyka upp lite kors och tvärs.

Nu har det framkommit att Huawei tagit patent på en design för en smartphone som inte ser ut som att alla designs om jag säger så. Vi ser att den här modellen fått kameran gömd under displayen och dessutom ser det ut som att modellen fått en liten sekundär display tillägnad volymknappar (antar jag att det föreställer).

Det återstår att se om Huawei kommer visa upp någon smartphone som ser ut så här framöver!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.