Kategorier
Moto

Moto kommer hålla ett event den 7 juli – är en ny Motorola Edge Lite på ingång?

Det har sedan några veckor tillbaka ryktats om att Moto kommer visa upp en ny smartphone vid namn Edge Lite. Nu kan det ha inkommit nya uppgifter om detta.

Det ser ut som att Moto kan komma att visa upp nya Edge Lite på ett event den 7 juli det här året. Det sägs att modellen bland annat kommer få Snapdragon 765G under huven men förvänta er inget annat än 60Hz när det kommer till displayen.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.