Kategorier
OnePlus

OnePlus Nord ser ut att bli namnet på OnePlus kommande mellanklassare

Det sägs att OnePlus kommer hålla ett event i juli vilket är nästa månad där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya OnePlus Nord. Nu har det inkommit en bild som kan visa en ny teaser för den här kommande enheten.

Teaser bilden säger inte så mycket om själva enheten men det framkommer av källan att bokstäverna kan visa på att enheten kommer heta OnePlus Nord och ingenting annat. Det åretstår att se hur det kommer bli med den saken!

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.