Google Photos får stor uppdatering

Google har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Google Photos. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt? Det rör sig om en hyfsat stor uppdatering som Google börjat skicka ut till sin app för Android och iOS.

Den här uppdateringen innehåller bland annat en ”heat map” där du med hjälp av en karta kan se vart du tagit olika foton. Det här känns som en smart funktion och Google har sagt följande om den:

You can pinch and zoom around the globe to explore photos of your travels, see where you’ve taken the most photos around your hometown, or find that one photo from somewhere on your road trip across the country.

Utöver detta ser det även ut som att Google gjort om designen en hel del när det kommer till det visuella. Uppdateringen skickas ut löpande världen över. Ni kan läsa mer om nyheten här.