Kategorier
Apple

Hela iPhone 12-serien kan få 20W laddare i lådan

Apple kommer med största sannolikhet hålla låda någon gång i september det här året där tillverkaren kommer visa upp nya iPhone 12-serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om hur den här serien kan komma att bli.

Som det ser ut just nu skeppar Apple med en 5W laddare i lådan till sina iPhones. Men det kanske man inte kommer göra framöver. Det har nu inkommit uppgifter om att Apple kan komma att skicka med en 20W-laddare till årets iPhone 12-serie.

Det kommer minst sagt bli spännande att se om Apple kommer göra detta och det skulle i sådana fall vara en rejäl överraskning.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.