Kategorier
OnePlus

Amazon släpper ut dedikerad sida för OnePlus Nord

Inom kort förväntas OnePlus hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp en smartphone vid ”en ny början som OnePlus själva väljer att kalla det”. Nu har det hänt grejer.

Det ser ut som att Amazon India nyligen laddade upp en dedikerad sida för den här modellen från OnePlus. Man avslöjar inte vad den kommer heta men det spekuleras och är riktigt troligt att den kommer kallas för OnePlus Nord.

Detta indikerar i alla fall att modellen troligtvis kommer börja säljas inom kort.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.